Ahmet Yesevi Ortaokulu

WEB https://ayeseviortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MURADİYE MAH. D.S.İ. SOL KANAL YOLU SK. A.YESEVİ İLKÖĞRT. SİTESİ AHMET YESEVİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 11 ORHANGAZİ / BURSA
VİZYON : Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencileriyle; demokratik hak ve özgürlüklere saygılı, bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı, kişilikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, üretken, bireylerin yetiştirileceği tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : Sevgi ve saygı ortamında; öğrenci merkezli eğitime önem veren, teknolojik gelişmelere açık, tarihi ve kültürüyle barışık çağdaş ve nitelikli eğitimin verildiği, öğretmen, öğrenci ve velinin tam katılımı ve işbirliğini sağlamış bir okul olmak.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Bursa-İstanbul Yolu (Turist yolu) üst sokağımızdan geçmektedir.Buradan her zaman otobüs ve minibüsle ulaşım kolaylığı vardır.
Yerleşim Yeri : Muradiye Mahallesi DSİ Sol Kanal Yolu Sk. No:11 Bursa-Orhangazi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bursa´ya 47 km,Yalova´ya 18 km uzaklıkta olan okulumuz.Orhangazi ilçe merkezine yürüyerek 5 dakikalık mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :